Flotta szerviz szolgáltatás

Ajánlatunk FLOTTA SZERVIZ szolgáltatásunkra, cégek részére:

 

Személy és kisteher gépjárműveket üzemeltető cégeknek kulcs fontosságú, hogy járműveik az áru illetve személy szállítási feladatokat, maximálisan ellássák.

 

Azt is tudjuk, hogy ezt csak rendszeresen karbantartott üzembiztos járművekkel oldható meg, hiszen az útszélén lerobbant jármű, nem csak a javítási procedúra hosszú sorát testálja üzemeltetőjére, (tréleres szállítás, a javítási időszakra másik jármű biztosítása, stb.) hanem jelentős költség növekedéssel és az elvégzendő feladat (akár több napos) csúszásával is számolni kell. Ezt a mai kiélezett versenyhelyzetben egyetlen cég sem engedheti meg magának.

 

Mi átvállaljuk a céges autók szerviz követését, erre Önnek nem lesz gondja a jövőben, egy kézben tartjuk a műszaki vizsgát, a kötelező szervizeket, az okmányirodai- és a biztosítási ügyintézést.

 

Szervizünk ebben kíván partnerei részére szerződéses keretek között komplett szolgáltatást nyújtani, mely az alábbi előnyöket biztosítja ügyfeleinek:

 

1.         A járművekről nyilvántartást vezetünk, mely a törzsállományon kívül (Típus, rendszám, alvázszám, motorszám, évjárat) tartalmazza:

 

- műszaki vizsga érvényességét,

- éves ( vagy évközi ) biztosítás váltás esetén megvizsgáljuk a legjobb kondíciókat,

- szervizünk által elvégzett munkákat,

- a kicserélt alkatrészeket is tartalmazza.

 

2.         Az első alkalommal teljes körű állapot felmérés, nyilvántartásba vétel.

A műszaki vizsga lejáratáról értesítést küldünk ügyfeleinknek és az előre megbeszélt időpontban soron kívül meg is hosszabbíttatjuk azt.

 

3.         Az időszakos karbantartási munkákhoz a szükséges alkatrészeket, szűrőket, előre megrendeljük, hogy a megbeszélt időpontra minden a rendelkezésre álljon, és a járművek a lehető legrövidebb időn belül újra munkavégzésre alkalmasak legyenek.

 

4.         Eseti meghibásodás esetén soron kívül fogadjuk a járművet, és a hiba feltárást követően - beszállítóinkkal kötött előnyös megállapodás alapján- kiszállítással rendeljük meg a szükséges alkatrészeket. A megrendeléstől számítva 1,5-3 óra a megérkezés, ha a termék raktáron van.

 

5.         Szükség esetén a tréleres szállítást is meg oldjuk a lehető legrövidebb időn belül.

 

6.         Teljes körű alkatrész beszerzés.

 

7.         Háztól-házig szerviz szolgálat. (opcionális)

 

A szerződést természetesen az ügyfél igényeinek felmérése után szövegezzük meg, és alakítjuk ki, hogy maximálisan igazodjon az elvárásokhoz.

copyright @ 2013 Blau-system Kft. Autóház - szervíz